Luciana kjærlighet 30Recoleta11-55053578

 • Yrke

  Eskorte

 • Høyde

  1.65

 • Planlegg

  13 til 00


galleri

Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love
Bilde av Luciana love

Om meg

Jeg er en eskorte som har klart å bli ønsket til mange herrer med god smak. Jeg har en medfødt eleganse og hjertestoppende kurver som helt sikkert vil være ditt største ønske. Skjønnheten min skiller seg ut og er en eskorte på høyt nivå for min utsøkte behandling! Mine lidenskapelige kyss og mitt maksimale engasjement gjør meg til den perfekte følgesvenn.

Oppdag det beste VIP -eskorte!

Tarifa

 • Tid

  US $100

Kommentarer (9)

 • hernangvn
  hace 5 meses

  fin retur !! er en bombe inn og ut av sengen !! Jeg hadde de beste møtene de siste to årene med henne !!! Jeg skylder deg et besøk om kort tid

 • Santiago Pereyra
  hace 4 meses

  Dominans gjør du? Du er vakker

 • santiago
  hace 4 meses

  Dominans gjør du? Du er vakker

 • Xavier
  hace 4 meses

  Jeg så den for noen dager siden, og den er rett og slett spektakulær! Vakker og en førsteklasses service.

 • carlos
  hace 4 meses

  Utrolig kvinne, hun gjorde meg til en stripe med et utrolig undertøy ... å ha det i 4 er en gal ting ... den beste rumpa i verden, bedre personlig enn av bilder

 • Alex
  hace 3 meses

  Planlegger du å besøke Madrid?

 • FranciscoVal
  hace 3 meses

  Es-pec-ta-cu-lar !!, en blondine med en flott kropp og veldig profesjonell, som tenner deg. Av Valencia er hun allerede savnet ...

 • BA
  hace 3 meses

  I Uruguay var det alltid det vakreste. Jeg møtte henne og ble forelsket, jeg datet henne en stund. (Jeg visste ikke den gangen at hun var en eskorte ... Det kostet meg erobringen ... Jeg ville betale henne millioner hele livet.) Du vet hvem jeg er Lu 🤪

 • MG
  1 måned siden

  I dag bestemte jeg meg for å komme med kommentarene jeg skyldte fra jentene jeg besøkte under mitt opphold i Baires. Jeg begynner med denne skjønnheten. Fantastiske Luciana til enhver tid, en spektakulær kropp ble sjokkert. Guddommelig i avtalen.

Legg igjen din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *