Amelia Marval ZN

alder

27

Yrke

Eskorte

Høyde

1.75

Tarifa

150 USD

mandag til søndag

10 til 00

Send WhatsApp

Bilder bekreftet i November 2022 av ArgXP.
Det er registrert at denne personen ikke har kriminelt rulleblad, ifølge MJyDH.

Amelia Marval ZN

Hvem jeg er?

Amelia Marval Venezuelansk modell, for første gang i Buenos Aires skal jeg oppfylle dine mest intime fantasier, jeg liker lidenskapelig sex, jeg er en kvinne full av begjær, blikket mitt overfører sykelighet, jeg vil tilby deg det beste selskapet, kroppen min er helt naturlig og tonet , hvis du leter etter en elegant kvinne for et arrangement som følgesvenn er jeg den eneste, kom og turnér på min vakre og sexy kropp, jeg forsikrer deg om den beste oralsexen, den beste massasjen og den beste SEX, massevis av kyss og kjærtegn.

Møt meg, nyt en rik karibisk kvinne med kroppen og ansiktet til en gudinne, 100% ekte bilder, jeg har mer enn 20 spennende kostymer å vise frem, jeg er den oppriktige kvinnen du leter etter, ingen hastverk eller dårlige tider, jeg er veldig utdannet og klar til å bli ansatt For alle typer arrangementer har jeg erfaring innen sexologi, kom og nyt sammen!

Mer informasjon om mine tjenester, jeg har en ren, trivelig og fullt utstyrt privat leilighet for vårt møte RING MEG

luli
elsker
ZN

Amelia Marval ZN

venter på meldingen din Skriv til henne, ikke få henne til å vente.

Oppdag det beste VIP eskorte!

Fiamma
Abigail

legg igjen din erfaring

eskorte i San Isidro

Se mer
no_ARSpanish