Publisert 09/05/2022 Av Carlos

Ariana Marie

Ariana Marie er en bemyndiget og vakker pornoskuespillerinne, modell og vip eskorte; som dukket opp i bransjen for første gang i 2013, da han var 20 år gammel. På samme måte var hun Miss November 2014 i Penthouse Pet of the Month og har blitt nominert til en rekke priser i voksenfilmindustrien.

Biografi

Ariana Marie er en skuespillerinne, modell og talentfull amerikaner av irsk, tysk, belgisk og puertoricansk opprinnelse; født 15. mars 1993 i Dallas, Texas, i USA. Han hadde et enkelt, ærlig og svært tradisjonelt barndomsliv; å være den yngste i en familie på tre barn. Da hun var liten, flyttet familien til Clearwater, Florida for farens jobb, hvor hun vokste opp og ble uteksaminert fra Tarpon Springs High School.

Ariana Marie skuespillerinne

Ariana Marie hun mistet jomfrudommen som 2013-åring og jobbet kort som servitør, og debuterte i pornobransjen i september 20, 2019 år gammel; være hans første scene for PornPros med Giselle Mari og Danny Mountain. I juni XNUMX signerte Ariana en eksklusiv ettårskontrakt som skuespiller og talsperson for Vixen.

Mellom Twitter, Instagram og andre sosiale medier har Marie angivelig over en million følgere.

Ariana Maries karrierevei

Skuespillerinnen, supermodellen og eskorten; Han har jobbet i X-vurderte spillefilmselskaper som: Mile High, Bang Productions, Adam & Eve, Girlfriends Films, Kick Ass Pictures, Pure Play Media og Pulse Distribution. I tillegg har Marie også jobbet for voksennettsteder som Mofos, BangBros, Passion HD, Digital Desire og Naughty.

Etter flere år med suksess i den pornografiske filmindustrien, Ariana Marie Hun tok til web-modellering, og utstyrte huset sitt med kameraer som gir publikum live-feed fra nesten alle rom; og fra 2019 har han filmet mer enn 160 filmer.

politisk uenighet

I 2015 uttrykte Ariana sin uenighet med foreslåtte lover som ville kreve at pornoskuespillere bruker kondomer, og la merke til at de er en distraksjon mens de filmer, og uttrykte tillit til prosessen utøvere går gjennom for å bli testet for seksuelt overførbare sykdommer.

Kroppsmål av Ariana Marie

Denne vakre VIP -eskorte, veier 45 kg eller 99 pund, høyden hans er 163 cm; kroppsmålene hans er 81-71-84 cm. På samme måte har han attraktive lysebrune øyne, håret er mørkebrunt, og han har to tatoveringer på kroppen, inkludert en 15 på høyre bryst og venstre hofte.

inntekter 

Ariana Marie hun fant ut at det var mer lukrativt å promotere sitt eget merke med selvlaget innhold enn å jobbe for andre produksjonsselskaper, og økte hennes nettoformue fra $2 millioner til $4 millioner (ca.), for skuespill.

Ariana Marie pornostjerne

Priser og nominasjoner

I november 2014, Ariana Marie ble kåret til månedens kjæledyr i Penthouse magazine; samme måned ble hun valgt i Twistys Treat of the Month og ble nominert til følgende priser: Nightmoves Fan Awards for AVN Best New Starlet i 2015, XBIZ for Beste nye skuespillerinne i 2015, AVN for Fan Prize for Media Star i 2017, XBIZ Female Artist of the Year i 2018, og AVN Fan Award for Favorite Female Artist i 2018.

Filmografi av Ariana Marie

  • So Young So Sexy POV 8 (2013).
  • Casting Couch Amateurs 9 (2014).
  • Art of Romance 3 (2014).
  • Naturlig Au (2015).
  • Kunsten å analsex 2 (2016).
  • Når porno slutter 2 (2017).
  • Young & Cute 2 (2017).
  • Et kameraliv (2018).
  • Litt vanskeligere (2018).
  • Dredd's Devastation 2 (2019).
  • La meg hjelpe deg (2020).
  • Black & White Vol. 20 (2021).

Legg igjen din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.