Skrevet den 02/05/2022 av Gud

Angela White

Angela White er en pornografisk skuespillerinne og regissør som debuterte i 2003 for voksenkino; Hun lanserte sin personlige nettside i 2013 og I tillegg til å være skuespiller, er hun også aktiv som camgirl. Med sine fascinerende kurver, ville seksuelle personlighet og vågale sexscener har denne utrolige australske pornostjernen tatt filmindustrien for voksne med storm.

Biografi

Angela White o Angie; Hun er den mest suksessrike og innflytelsesrike skuespillerinnen og regissøren i australsk kino som har gitt ut en rekke voksenfilmer. Født 4. mars 1985 i Sydney, New South Wales, Australia. Angela kommer fra en velstående familie der moren jobbet som fotograf og faren som snekker.

Han bodde sentralt i Sydney til han var 8 år før han flyttet til en gård i Victoria og deretter flyttet en gang til med familien til østkysten av Australia for videregående skoleår. Hun mistet jomfrudommen i en alder av 14 til en gutt og var snart åpen om sin biseksualitet. 

Angela White pornostjerne

På ungdomsskolen, Angie Han jobbet deltid på en Burger King og David Jones. Hun begynte å modellere naken i en alder av 18 i 2003, mens hun fortsatt gikk på videregående. Etter en stund, i 2011, begynte han å filme eksplisitte scener, og gjennom årene har han prestert godt og tjent en plass i AVNs hall of fame. 

Denne vakre VIP -eskorte 37 år gammel; Hun har en slående kropp, naturlige bryster, en høyde på 5'7" eller 167 cm, veier 60 kg eller 132 pund. Kroppsmålene hennes er 107- 69- 104 cm, med vakre blå øyne, svart hår og hvit hud.

Angela White Akademisk instruksjon

Hun ble uteksaminert med utmerkelser fra University of Melbourne i kjønnsstudier i 2010. I oppgaven presenterte hun kvalitativ forskning på kvinnelige erfaringer i den australske pornografiindustrien; I august 2017 ble Angelas æresavhandlingsfunn publisert som et kapittel med tittelen "The Porn Actor" i The Routledge Companion to Media, Sex and Sexuality.

voksen bane 

Angie Hun gjorde sine første sexscener i 2003 for Score Group-produksjonen "A Day With Angela White", regissert av Tushna. Han produserer og regisserer voksenscener og filmer fortsatt pornoscener. Til dags dato er denne Aussie godt kjent i PornStar-bransjen, etter å ha vunnet over 80 utmerkede bransjepriser og blitt nominert til over 100.

Angela Whites politiske karriere

Hun søkte som politisk kandidat i 2010 for Australian Sex Party i valget i delstaten Victoria, for å kjempe for rettighetene til sexarbeidere. På kampanjesporet oppnådde han stor eksponering for å sende kopier av DVD-ene sine til statsadvokat Rob Hulls i sitt forsøk på å redusere regelverket for X-rangerte filmer.

Lønn til Angela White

Da han åpnet sitt eget produksjonsselskap for voksne, Angela White Productions, har denne vakre kvinnen en nettoverdi på 45 millioner dollar.

Angela White Awards 

I løpet av sin karriere har Angela White mottatt forskjellige nominasjoner og priser på grunn av sitt arbeid som profesjonell i voksenfilmindustrien; Blant dem, beste kvinnelige utøver (XBIZ Awards – 2010), Årets ubetingede utøver (Score margazine Awards – 2011) Beste sexscene (XBIZ Awards – 2012) og Årets beste kvinnelige utøver (AVN Awards – 2016, 2019 og 2020 ).

Angela White skuespillerinne

Filmografi av Angela White 

  • En dag med Angela White (2003). 
  • Angela (2014).
  • Angela elsker trekanter (2015). 
  • Angela elsker Gonzo (2016).
  • Angela elsker kvinner 2 (2016).
  • Angela White er titwoman "Elegant Angel" (2017).
  • Jeg er Angela "Evil Angel" (2018).
  • Angela elsker kvinner 5 (2019).
  • Angela White: Dark Side (Jules Jordan) (2019).
  • Kjør «dypere» (2019).
  • Perspektiv «voksentid» (2019).

Legg igjen din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.