Publisert 10/01/2022 Av Carlos

Jordi El Nino Polla

Jordi El Nino Polla Han er en av de mest populære pornoskuespillerne i Spania i verden; Kjent for å kjempe tykt og tynt til stjernestatus. Hans fysiske egenskaper er det som førte ham til toppen, til tross for at han ikke fulgte stereotypier; Han har et barnslig utseende, kombinert med en slank kroppsbygning, et barns ansikt og mangel på muskler.

Biografi om Jordi El Niño Polla

Ángel Muñoz García, bedre kjent som Jordi el Nino Polla, er en spansk pornostjerne som ble født i Ciudad Real, Spania, 11. september 1994. Han debuterte som skuespiller takket være å bryte stereotypier i den pornografiske industrien; Videre er han en youtuber og har mer enn 2 millioner følgere.

Karrieren hans begynte tidlig i mars 2013, da Jordi tok kontakt med den spanske pornoprodusenten Fakings via nettet; hvor jeg gjør en casting som pornoskuespiller. Fysikken hans er ikke det eneste uvanlige i denne hensynsløse industrien; Jordi utstråler sjenanse, mangel på ord, en beundringsverdig ydmykhet og en tilsynelatende uskyld; som får ingen til å forestille seg hvordan de tjener til livets opphold.

Jordi El Niño Polla pornostjerne

I 2016, Jordi El Nino Polla Han begynte å jobbe for produksjonsselskapet Brazzers, etter å ha signert en eksklusiv kontrakt. Siden 2017 har jeg koblet karrieren hans som pornografisk skuespiller med en YouTube-konto. I tillegg har bildet hans blitt brukt ved forskjellige anledninger som internett-hox; gjør det til et viralt fenomen.

For tiden er Angel 27 år gammel, har vakre brune øyne og 64 kilo kombinert med 173 cm høy; som legger til et veldig særegent ungdommelig utseende.

Før berømmelse

Livet til denne skuespilleren var ikke så overveldende før han oppnådde berømmelse; siden snakket ikke mange om navnet hans på TV og Internett før han ble populær. Hun hadde en avslappet livsstil, knyttet til familien og studiene; som enhver annen normal person.

Elskeforhold

Kjærlige forhold er en del av ethvert menneske; Imidlertid er kjendiser veldig sensitive når det gjelder relasjonsinformasjonen deres, slik tilfellet er med Jordi El Nino Polla. Denne pornostjernen avslørte aldri informasjon om kjærester eller forhold på sosiale medier, og ifølge mange kilder er det ingen pålitelige data ennå.

popularitet

På grunn av sitt arbeid oppnådde Jordi en økning i popularitet når han opprettet en YouTube-konto; få mer enn 10 millioner besøk ved å laste opp hans første video til plattformen, med tittelen "Mitt tøffe liv" publisert 30. oktober 2017, der du kan se et lite utvalg av rutinene hans i hans daglige liv og yrke .

Skuespillerens inntekt

Som en populær og dyktig person, Jordi El Nino Polla tjene mye penger. Hovedinntektskilden for dette VIP -eskorte Det kommer fra hans yrke som pornoskuespiller; Du kan også tjene penger fra andre kilder som YouTube.

Jordi El Niño Polla skuespiller

Filmografi av Jordi el Niño Polla

  • FaKings - TV-serie (2013)
  • Fucking Amateurs 4: MILFs (2015)
  • Nacho: Perverted (2015)
  • Fakings School – TV-serie (2013 - 2015)
  • Rocco's Psycho Teens 9 (2016)
  • The Anatomical Sulfate (2016)
  • Min mor foretrekker ungdom (2016)
  • Doctor Adventures (2017)
  • Euro Sex Parties – TV-serie (2017)
  • Store pupper på jobb – TV-serie (2016–2017)
  • Pornstar Paradise 3 (2017)
  • Liker du puppene mine? (2018)
  • Brazzers Goes Black 2: The MILF Edition (2018)
  • Mamma nummer 4 (2019)
  • Seksuell utdanning 5 (2019)
  • Tenåringer liker det store 20 (2019)
  • The Dommes Next Door (2020)
  • Horny Housewives 8 (2021)
  • Helping Hands on Her Big Pupper (2021)
  • Ice Makes Her Hotter (2021)

Legg igjen din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *