Søte Lexa

alder

21

Yrke

Eskorte

Høyde

1.63

Tarifa

150 USD

mandag til søndag

09 til 00

Send WhatsApp

Bilder bekreftet i November 2022 av ArgXP.
Det er registrert at denne personen ikke har kriminelt rulleblad, ifølge MJyDH.

Søte Lexa

Hvem jeg er?

Hei pappa 🫦

Jeg er Sweet lexa, en ung og øm brennende, eksotisk og veldig sensuell rødhåret jente 🧸🍭

Jeg forteller deg at jeg er en cosplayer, jeg elsker å kle meg ut og spille karakterer 🪄.
Du kan fortelle meg dine mest intime fantasier, og jeg forsikrer deg om at vi vil oppfylle hver enkelt 🔥.

Tjenesten min er super lidenskapelig og varm (kule kjærester med mange tidligere) 🤍 veldig varme våte kyss, kjærtegn, utseende og hva du måtte ønske.

Ikke la min søthet lure deg... Jeg skal overraske deg 😏

Jeg er en universitetsstudent, jeg liker å lese om nihilistisk filosofi og jeg liker virkelig anime

(Jeg anser meg selv som en veldig utdannet kvinne med god sans for humor)

Jeg elsker sport og et sunt liv 🕉️. Jeg opprettholder min privilegerte figur i ren treningsstudio. Ingen plastiske operasjoner.

Jeg forsikrer deg om at munnen min og mine store bryster vil gjøre deg gal. ❤‍🔥

📍 Jeg har en luksuriøs leilighet i Palermo Hollywood.

Jeg gir virtuelle tjenester, jeg aksepterer kryptovalutaer og er villig til å reise hvor du vil 🌎.

Jeg kan tantra og bdsm 🛐. Jeg aksepterer trekant og passer på single kvinner også 💞.

Jeg har en verifisert profil ✅ 100% ekte bilder og videoer.

Jeg venter på at du pappa skal glede deg med min sprute og søte smak 🤤.

Adela

Søte Lexa

venter på meldingen din Skriv til henne, ikke få henne til å vente.

Oppdag det beste VIP eskorte!

surdeig

Erfaringer (19)

Guille

hace 6 meses

Det beste som har skjedd meg var å være sammen med en naturlig skjønnhet som Lexa, bokstavelig talt den beste! Guddommelig, sensuell og diskret. Vill og øm, mer kan du ikke be om!! Jeg vil allerede gjenta!!

mat

hace 6 meses

Hun er den mest utrolige og rikeste kvinnen jeg noen gang har møtt. Det er en nytelse hvordan det får deg til å føle deg, morsom og varm som ingen andre. Den fyller deg med kyss, velvære og i sex er den uovertruffen. Å gjenta om og om igjen.

Martin

hace 6 meses

En ekte overraskelse, i denne verden full av bedrag og løgner gir hun deg det hun lover. For ikke å snakke om naturligheten i kurvene hennes, noe man ikke lenger ser. Og for å avslutte, jeg vil ikke gå glipp av hennes seksuelle ekspertise, hun kan alle triksene, et geni. Super anbefalt.
Pd, jeg har allerede gjentatt flere ganger ha.

anonym

hace 6 meses

Kombinasjonen av skjønnhet og sensualitet, det er ingen kvinne som er mer behagelig for øyet enn henne, alltid med respekt og diskresjon elsker jeg henne og jeg vil komme tilbake så mange ganger jeg kan for å besøke henne

Maks Maks

hace 5 meses

søt som ingen andre, hun er naiv og samtidig superhot, hun opprettholder den jenteaktige renheten, men vet veldig godt hvordan hun skal blåse tankene dine og få deg til å føle en enorm nytelse.
mange kyss... hun oppfyller den muntlige forventningen du kan ha når du møter henne (pt) og ender med deg som om de var kjærester. Den har en hud som du ikke kan slutte å ta på, kjærtegne og kysse….
det er å gjenta mange ganger ... morsomt og varmt ... JEG BLEV FORELSKET!!!!

Facu

hace 5 meses

Ærlig talt veldig kul opplevelse. Hun er veldig vakker og guddommelig. Du kan snakke om alt, natten var en fornøyelse. Bortsett fra den helt utrolige sexen 11/10

Ferxxo

hace 3 meses

Hun er mye penere personlig, tiden jeg tilbrakte med Lexa hadde jeg en utrolig tid, hun fulgte alt jeg ba henne om, så jeg dro glad, jeg kommer garantert tilbake.
En annen ting de aldri hadde fått meg til å le så mye (i et møte) er veldig morsomt! Jeg følte meg komfortabel til enhver tid, hilsen!

alexander

hace 3 meses

Denne kvinnen er alt en mann trenger i livet sitt, øyeblikket hun får deg til å bruke er utrolig, bortsett fra å være vakker og intelligent får hun deg til å føle deg komfortabel og stresser deg aldri, så ikke nøl, du vil leve et unikt øyeblikk, den er her!!! Jubel!!!!

Ragnar

hace 3 meses

Jeg elsket lexa, et møte som vil forbli etset i minnet mitt for alltid, hun er en gudinne, hennes perfekte kropp og den myke og vakre huden hun har, veldig kul, fin og alltid med en god disposisjon. hyggelig å møte deg

Pablo

hace 2 meses

Unik opplevelse en flott kvinne gir deg alt selv om du ikke ber om det, hun havner ved siden av deg og stønner på en måte som gjør deg gal. Repeterbar uten tvil

Diego M.

3 uker siden

ufff, hvordan skal jeg beskrive det, en annerledes opplevelse for alle, med en kategori som er vanskelig å finne hos en jente på hennes alder, hun er oppmerksom på alt, alltid et smil, veldig gode vibber.
Han fikk meg til å føle meg som en mann med alle bokstavene vifter med kjærester og ikke en klient som oppfyller et skift, fordi han gir deg gratis deltakelse, jeg haster aldri eller ser på tiden, noen lidenskapelige kyss og litt velvære som får deg til å føle deg unik.
Jeg gleder meg til det er tilgjengelig for å se henne igjen.

Revenge

2 uker siden

Hun er noe utrolig.
100% true.
100% ekte.
Sexy, rikelig, ung, god person, positiv.
Du kan ikke gå glipp av denne jenta... du vil huske henne for resten av livet ditt.

Stol på meg, det er ingen annen kvinne i Argentina som henne.

Z

2 uker siden

Det finnes ingen bedre firmadame. Han er en dronning og behandler deg alltid som en konge. Det eneste problemet er at bildene er misvisende, siden det personlig er mye vakrere. Hvis du vil oppleve noe utenom det vanlige, ikke nøl et sekund.

Juan

1 uke siden

Realmente excelente! Es un 10 sobre 10 en todo sentido. Muy tierna y a la vez muy apasionada. La verdad espectacular!

Juan

1 uke siden

Realmente espectacular. Es un 10 en todo sentido. Muy tierna y apasionada. Espectacular!

Jeg sliter med

1 uke siden

Hermosa, simpatica, te hace sentir muy comodo ( importante para hombres timidos como yo).
Es aun mas linda en persona que en las fotos. El sexo increíble, en todos los aspectos.
hasta me iria de viaje con ella por dias que seguro la pasaría genial!

Carlosmusiker artic M.

For 6 dager siden

me sentí muy cómodo.Personalmente pegué buena onda cn ella….y creo q ella tambien conmigo.No soy un tipo facil , sin embargo ella se adapto a lo que le iba pidiendo.En unos dias comento mas

Carlosmusiker artic M.

For 6 dager siden

me sentí cómodo…Creo que pegamos onda ,por lo menos así me pareció…No soy un tipo facil ,de cualquier manera ella fue haciendo todo lo que yo le pedia y lo que surgia entre los dos…En unos dias comento más

Mariano

1 dag siden

Que decir de SEMEJANTE MUJER (con Mayúsculas), las palabras quedan cortas. No dejo comentarios de otras chicas pero en este caso es imposible no hacerlo. Primero me impacto su energía y su belleza que a pesar de intuirse en las fotos personalmente me alucinó. Solo con sonrisa el mundo desapareció y empezó una experiencia de esas que valen la pena. Para los que les interesan los datos, el departamento muy lindo y discreto, ella hermosa, con un cuerpo menudo pero con las curvas en donde tienen que estar, carita de nena preciosa, piel adictiva, trato onda novios y una onda y simpatía increíbles. En la cama sabe lo que hace a pesar de su carita dulce y te hace sentir un rey pero hay que tratarla como la reina que es. Y además tratá de no conversar mucho porque vas a perder la cabeza y no te vas más a tu casa.

legg igjen din erfaring

eskorte i Palermo

Se mer
no_ARSpanish