Søte Luana 28Vicente Lopez11-54629540

 • Yrke

  Eskorte

 • Høyde

  1.5

 • Planlegg

  13 til 20


galleri

Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana
Bilde av Dulce Luana

Om meg

Hei, jeg er Dulce, en super hengiven, utdannet jente som elsker sex, og har det bra uten noen form for tabuer.

Jeg liker å ha med respektfulle herrer å gjøre, og at vi har et uforglemmelig øyeblikk.

Tjenesten min er fullført.

Oppdag det beste VIP -eskorte!

Tarifa

 • Tid

  US $50

Kommentarer (1)

 • Richard
  For 5 dager siden

  Hei Luana, du ser utrolig vakker ut og jeg elsker å invitere deg til å dele litt tid sammen. Det er første gang jeg er ute på 39 år …… hva med lørdag ettermiddag….. Jeg tenkte på, har du noen gang gjort i baksetet på en Rolls Royce, at jeg tar en tur med Lotus’en min, eh Gå til et hotell. Jeg heter Richard og min kone har ikke vært interessert i sex på lenge. Jeg er en lidenskapelig romantiker for alt jeg lever, og jeg savner de gnistene, et kyss der du trenger det mest... ..interesserte Richard

Legg igjen din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *